Vloertegels woonkamer

Tegelvloer in de woonkamer, altijd een goed idee

Spelende kinderen, bezoekers met naaldhakken of uw eigen modderschoenen na het wandelen. Een tegelvloer in de woonkamer is hygiënisch, duurzaam en functioneel. Voor tegels in de woonkamer denkt men al gauw aan mooie vloertegels. Maar ook de wandtegel voor de woonkamer wordt steeds populairder. Deze geven veelal een robuuste en stoere uitstraling aan de kamer.

Vloertegels woonkamer Vloertegels

Tegeltje tegeltje op de vloer

Wanneer u heeft besloten om tegels in de woonkamer te plaatsen heeft u keuze uit zowel vloertegels en wandtegels. Een vloertegel kan aan zowel de wand als op de vloer geplaatst worden, terwijl de wandtegel echt alleen geschikt is voor de wand. Dit heeft te maken met de zogenaamde PEI-waarde van een tegel. Deze waarde varieert van 1 tot 5, waarbij 1 staat voor de minste slijtvastheid. Een 1 is dus zeer geschikt voor de wand, deze krijgt immers amper slijtage te voortduren. Voor de vloer raad Tegelcentrum Siddeburen een 3, 4 of 5 aan.

Welke vloertegels in woonkamer?

Woonkamer vloertegelstegelvloer woonkamer

Natuursteen tegels of keramische tegels in de woonkamer?

Het aanbod van Tegelcentrum Siddeburen is van hoge kwaliteit en in vele soorten en maten. In een showroom van 1000m² met meer dan 2000 tegels is de keus enorm. Bekijk vooral eens onze keramische- en natuursteentegels voor in de woonkamer. Keramische tegels hebben een hoge PEI-waarde en zijn de meest slijtvaste tegels. Dit is echter wel de tegel waarop beschadiging het duidelijkst te zien is. Natuursteentegels beschadigen sneller dan de keramische, maar laten dit minder zichtbaar zien. Natuursteen is, tegenover de keramische tegel, gevoeliger voor chemische en zuurhoudende middelen en vergt meer onderhoud.

Vloertegels

Bij Tegelcentrum Siddeburen krijgt u altijd:

Uw monster gratis bezorgd

Wanneer u vloertegels van Tegelcentrum Siddeburen heeft uitgekozen is het natuurlijk mogelijk om een monster hiervan mee naar huis te nemen. Zo kunt u thuis eens rustig kijken of de vloertegel past in de sfeer en stijl van uw huiskamer. Bent u tevreden? Dan komen wij de rest van de tegels gratis bezorgen op het afgesproken tijdstip. Ook bij het zetten van de tegels helpen wij u graag. Zowel met het voor u zetten, als met ondersteuning wanneer u besluit zelf te zetten.

Tegelvloer woonkamer en vloerverwarming

Een tegelvloer in de huiskamer leent zich perfect voor vloerverwarming. Door een ruimte van onderaf te verwarmen wint u wel 6 tot 15 procent op uw energiekosten. Naast geld in de portemonnee heeft u de hele winter geen last meer van koude voeten!

E-mail Tegelcentrum Siddeburen
Telefoonnummer Tegelcentrum Siddeburen
 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Inspiratie nodig? Bekijk ook onze tegel inspiratie pagina's:

Vloer inspiratie     Toilet inspiratie      Keuken inspiratie  Badkamer inspiratie

 

Contact

Tegelcentrum Siddeburen
Oudeweg 58
9628 CG Siddeburen
0598 - 43 03 13


E info@tegelcentrumsiddeburen.nl

 

Het team
 

Peter - Tegelcentrum Siddeburen Ronald - Tegelcentrum Siddeburen Ronnie - Tegelcentrum Siddeburen
Peter Ronald Ronnie

 

Janouk - Super service bij tegelcentrum Siddeburen! Net wat te zuinig gerekend met het snij afval. Super goed geholpen. Bedankt heren!

Erik - Top service! Super blij met onze tegels voor de badkamer en toilet... Binnenkort weer heen voor de tegels in de keuken

Jesper - Geweldige service en zeer goed geholpen

Tegelcentrum Siddeburen

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 19 beoordelingen

De mooiste vloertegels voor de woonkamer

Tegelcentrum Siddeburen Facebook

 

 

              Sitemap

Tegelcentrum Siddeburen
innerctabckrnd
Tegelcentrum Siddeburen
Janouk - Tegelcentrum Siddeburen
Henk - Tegelcentrum Siddeburen
Tegelcentrum Siddeburen