Ruime keuze toilettegels

Toilet met tegeluitstraling

Is het toilet stiekem niet de belangrijkste ruimte in het huis? U bent hier immers een paar keer per dag. De tijd van wit/zwart geblokte tegeltjes in het toilet is gelukkig voorbij. Is uw toilet toe aan een stukje renovatie? Tegenwoordig mag en kan alles om het kleinste kamertje sfeer en uitstraling te geven. Want waarom niet in een ruimte waar u elke dag bent!

Toilet vloertegels
Vloertegels

Alles mag en alles kan

Een tegelvloer in het toilet geeft veel mogelijkheden. Laat u de huiskamertegels doorlopen, of kiest u misschien voor dezelfde stijl als in de badkamer? Tegelcentrum Siddeburen heeft meer dan genoeg maten en soorten om de vloertegel te laten aansluiten op uw sanitair en op de wandtegels in het toilet. Vloertegels zijn naast elegant ook erg functioneel. Een goede vloertegel gaat lang mee zonder te slijten, en garandeert ook een stukje veiligheid als u kiest voor de juiste antislip laag. Daarnaast geeft een tegelvloer uw huis een nette uitstraling waarbij niet ieder vuiltje op de vloer direct goed te zien is.

Bezorgd en gezet door Tegelcentrum Siddeburen

Een tegel gekozen en tijd om ze thuis te krijgen? Tegelcentrum Siddeburen bezorgt door heel Groningen en daarbuiten om de veiligheid en aankomst van uw aankoop te garanderen. Graag helpen wij u na de bezorging met zowel het zetten als met ondersteuning wanneer u besluit de tegels zelf te zetten.

Waarom Tegelcentrum Siddeburen?

Vloerverwarming in het toilet

Ook het toilet, met een sfeervolle tegeluitstraling, is zeer geschikt voor vloerverwarming. Zo heeft u in de winter nooit koude voeten als u op het toilet zit. Niet geheel onbelangrijk! Met vloerverwarming bespaart u zo’n 6 tot 15 procent op uw energierekening en bespaart u ruimte door het weglaten van grote radiatoren.

E-mail Tegelcentrum Siddeburen
Telefoonnummer Tegelcentrum Siddeburen
 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Inspiratie nodig? Bekijk ook onze tegel inspiratie pagina's:

Vloer inspiratie     Toilet inspiratie      Keuken inspiratie  Badkamer inspiratie

 

Contact

Tegelcentrum Siddeburen
Oudeweg 58
9628 CG Siddeburen
0598 - 43 03 13


E info@tegelcentrumsiddeburen.nl

 

Het team
 

Peter - Tegelcentrum Siddeburen Ronald - Tegelcentrum Siddeburen Ronnie - Tegelcentrum Siddeburen
Peter Ronald Ronnie

 

Janouk - Super service bij tegelcentrum Siddeburen! Net wat te zuinig gerekend met het snij afval. Super goed geholpen. Bedankt heren!

Erik - Top service! Super blij met onze tegels voor de badkamer en toilet... Binnenkort weer heen voor de tegels in de keuken

Jesper - Geweldige service en zeer goed geholpen

Tegelcentrum Siddeburen

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 19 beoordelingen

Toilet vloertegels

Tegelcentrum Siddeburen Facebook

 

 

              Sitemap

Tegelcentrum Siddeburen
innerctabckrnd
Tegelcentrum Siddeburen
Janouk - Tegelcentrum Siddeburen
Henk - Tegelcentrum Siddeburen
Tegelcentrum Siddeburen