Vloertegels voor de keuken

Iedereen is welkom op de vloertegels in de keuken

Waar de badkamer de natste plek in het huis is, is de keuken misschien wel de meest bezochte plek. Want zeg eens eerlijk, hoe vaak loopt u en uw gezin naar de koelkast voor een hapje of een drankje. In de keuken wordt doorgaans het meest gelopen. Deze ruimte heeft zeker een goede vloertegel nodig. En mooie wandtegels maken de keuken helemaal af.

Vloertegels keuken
Vloertegels

De geschikte keukentegel

Wanneer u op zoek gaat naar een geschikte tegel voor in de keuken is het verstandig om rekening te houden met de volgende aspecten.

Niet alleen wordt in een keuken veel gelopen, veelal heeft u er zware apparaten staan. Het is daarom verstandig om een tegel uit te kiezen met een PEI-waarde van 3, 4 of 5. Een tegel met deze waarde zal niet snel krassen en langer mooi blijven. Naast het krasvrij blijven van een tegel is hygiëne ook erg belangrijk in de keuken. Tegels zijn makkelijk schoon te houden en daardoor erg hygiënisch. Laat de vetspetters maar komen!

Waterbestendige vloertegel

Wilt u een tegelvloer die tot slot ook nog waterbestendig is, dan is een geglazuurde keramische tegel erg geschikt. Anders dan de natuursteentegel is dit type tegel niet gevoelig voor zuurhoudende vloeistoffen en zult u geen vlekken krijgen.

KeukentegelsVloertegel keuken

Groot assortiment keukentegels voor elk budget

Tegelcentrum Siddeburen heeft een showroom van 1000m² en meer dan 2000 tentoongestelde tegels van hoge kwaliteit. Het kan niet anders dan dat er wat voor u bijzit! Graag helpen wij u met het opdoen van inspiratie of advies waar u dat nodig heeft.

De voordelen van Tegelcentrum Siddeburen:

Vloertegels

Brengen, zetten en verwarmen

Heeft u de juiste tegel gekozen? Tegelcentrum Siddeburen komt bezorgen en, wanneer u dat wenst, ook voor u zetten. Bent u van plan om zelf de tegels te zetten, dan helpen wij u graag met advies en apparatuur. Wilt u tot slot misschien ook nog vloerverwarming in de keuken en besparen op uw energierekening? Dan voorzien onze specialisten u graag advies.

E-mail Tegelcentrum Siddeburen
Telefoonnummer Tegelcentrum Siddeburen
 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Inspiratie nodig? Bekijk ook onze tegel inspiratie pagina's:

Vloer inspiratie     Toilet inspiratie      Keuken inspiratie  Badkamer inspiratie

 

Contact

Tegelcentrum Siddeburen
Oudeweg 58
9628 CG Siddeburen
0598 - 43 03 13


E info@tegelcentrumsiddeburen.nl

 

Het team
 

Peter - Tegelcentrum Siddeburen Ronald - Tegelcentrum Siddeburen Ronnie - Tegelcentrum Siddeburen
Peter Ronald Ronnie

 

Janouk - Super service bij tegelcentrum Siddeburen! Net wat te zuinig gerekend met het snij afval. Super goed geholpen. Bedankt heren!

Erik - Top service! Super blij met onze tegels voor de badkamer en toilet... Binnenkort weer heen voor de tegels in de keuken

Jesper - Geweldige service en zeer goed geholpen

Tegelcentrum Siddeburen

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 19 beoordelingen

Keuken vloertegels

Tegelcentrum Siddeburen Facebook

 

 

              Sitemap

Tegelcentrum Siddeburen
innerctabckrnd
Tegelcentrum Siddeburen
Janouk - Tegelcentrum Siddeburen
Henk - Tegelcentrum Siddeburen
Tegelcentrum Siddeburen