Vloertegels voor de badkamer

Zonder tegelvloer geen badkamer

Een badkamer zonder vloertegels en wandtegels is eigenlijk niet af. Heeft u besloten wat de stijl van de uw badkamer gaat worden? Rij dan eens langs bij Tegelcentrum Siddeburen. Met meer dan 2000 tentoongestelde tegels in een showroom van 1000m² kan het niet anders dan dat er wat voor u bijzit.

Geschiktheid tegels voor in de badkamer

Wij helpen u graag aan een dosis inspiratie of waar u aan moet denken bij de aanschaf. Want waar moet u eigenlijk aan denken?

Vloertegels badkamer
Vloertegels

Tegels badkamer veilig?

De badkamer is natuurlijk de natste ruimte in het huis. Juist daarom is het erg belangrijk dat de vloertegels in de badkamer waterbestendig zijn. Waterbestendige tegels zijn voorzien van een glazuurlaag en zijn veelal geïmpregneerd. Dit betekent dat ze behandeld zijn en daardoor beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Ook een glijpartij wilt u vast graag voorkomen. Kies daarom vooral voor een tegel met een antislip laag. Een tegel met een antislip laag kunt u herkennen aan de zogenaamde R-waarde. Een waarden tussen de 9 en de 13 geeft aan de tegels antislip is. Hoe hoger het getal, hoe veiliger en minder kans op een glijpartij!

Tegelcentrum Siddeburen om meerdere redenen:

Tegelcentrum Siddeburen geeft gratis advies

Er zijn talloze mogelijkheden voor de badkamertegel. Daarnaast zijn er een hoop trucjes om de badkamer ruimer en groter te laten ogen. Wij helpen u graag met advies en het opdoen van inspiratie! Neem ook vooral eens een monster van uw uitgekozen tegel mee naar huis, om te bekijken of deze past bij de gewenste uitstraling. Definitief een tegel gekozen? Dan komen wij deze gratis bezorgen en, als u dat wenst, voor u zetten.

Badkamer met vloerverwarming

De badkamer is een heerlijke plek voor vloerverwarming. En laat een tegelvloer zich hier nou juist perfect voor lenen! Met vloerverwarming onder de tegels wint u jaarlijks wel 6 tot 15 procent op uw energiekosten. Dat is nooit meer koude voeten na een warme douche en extra geld in de portemonnee!

E-mail Tegelcentrum Siddeburen
Telefoonnummer Tegelcentrum Siddeburen
 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Inspiratie nodig? Bekijk ook onze tegel inspiratie pagina's:

Vloer inspiratie     Toilet inspiratie      Keuken inspiratie  Badkamer inspiratie

 

Contact

Tegelcentrum Siddeburen
Oudeweg 58
9628 CG Siddeburen
0598 - 43 03 13


E info@tegelcentrumsiddeburen.nl

 

Het team
 

Peter - Tegelcentrum Siddeburen Ronald - Tegelcentrum Siddeburen Ronnie - Tegelcentrum Siddeburen
Peter Ronald Ronnie

 

Janouk - Super service bij tegelcentrum Siddeburen! Net wat te zuinig gerekend met het snij afval. Super goed geholpen. Bedankt heren!

Erik - Top service! Super blij met onze tegels voor de badkamer en toilet... Binnenkort weer heen voor de tegels in de keuken

Jesper - Geweldige service en zeer goed geholpen

Tegelcentrum Siddeburen

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 19 beoordelingen

Badkamer vloertegels

Tegelcentrum Siddeburen Facebook

 

 

              Sitemap

Tegelcentrum Siddeburen
innerctabckrnd
Tegelcentrum Siddeburen
Janouk - Tegelcentrum Siddeburen
Henk - Tegelcentrum Siddeburen
Tegelcentrum Siddeburen