Opzoek naar tegels in Winsum? Tegelcentrum Siddeburen is de tegelspecialist

Met het grote assortiment van Tegelcentrum Siddeburen bestaande uit 2000 tegels en een grote showroom van 1000 m2 zit er altijd wel een tegel voor u tussen. Unieke designtegels, kwalitatief goedkope tegels in verschillende vormen, stijlen en formaten. Tegelcentrum Siddeburen doet aan een snelle tegellevering voor u in Winsum. 

Tegels voor in de vloer en wand 

Wij zijn een gespecialiseerd tegelcentrum met vloer- en wandtegels voor bij u in de keuken, woonkamer, badkamer en in het toilet. Wij hebben verschillende designtegels in het assortiment hierbij kunt u denken aan boerenplavuizen, de betonlook, de houtlook, vintage en bijzondere tegels. Met ons grote tegelaanbod hebben wij ook verschillende Europese topmerktegels zoals Mosa, Sphinx, Casa Dolce en Casa Arcana. Als u opzoek bent naar kwalitatief goedkope tegels kunt u hier kijken en natuurlijk bij onze acties. Kortom Tegelcentrum Siddeburen is van alle markten thuis op het tegelgebied. 

Tegelpassie

Wij hebben een grote tegelpassie en willen u dan ook zo goed mogelijk helpen de beste tegels te vinden die bij u passen. Wij zijn op de hoogte van de laatste woontrends. U zult u ogen uitkijken in onze schitterende showroom. Behalve een boel tegels kunt u natuurlijk ook inspiratie opdoen voor bij uw thuis.  

Tegeldiensten 

Behalve de verkoop van tegels biedt Tegelcentrum Siddeburen verschillende diensten aan. U krijgt bij gekochte tegels een gratis tegellevering binnen 48 uur indien wij de tegels op voorraad hebben in de winkel, anders krijgt u deze tegels binnen 3 weken thuis geleverd. Als u uw tegels wilt zetten dan geven wij u hier gratis en vrijblijvend advies over. Besteed u het liever uit aan ons? Geen probleem wij zetten ook tegels.  

Als u voor extra vloertegel comfort gaat denk dan eens aan onze vloerverwarming. Onze specialistische medewerkers zullen de vloerverwarming bij u installeren. 
 

E-mail Tegelcentrum Siddeburen
Telefoonnummer Tegelcentrum Siddeburen
 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Inspiratie nodig? Bekijk ook onze tegel inspiratie pagina's:

Vloer inspiratie     Toilet inspiratie      Keuken inspiratie  Badkamer inspiratie

 

Contact

Tegelcentrum Siddeburen
Oudeweg 58
9628 CG Siddeburen
0598 - 43 03 13


E info@tegelcentrumsiddeburen.nl

 

Het team
 

Peter - Tegelcentrum Siddeburen Ronald - Tegelcentrum Siddeburen Ronnie - Tegelcentrum Siddeburen
Peter Ronald Ronnie

 

Janouk - Super service bij tegelcentrum Siddeburen! Net wat te zuinig gerekend met het snij afval. Super goed geholpen. Bedankt heren!

Erik - Top service! Super blij met onze tegels voor de badkamer en toilet... Binnenkort weer heen voor de tegels in de keuken

Jesper - Geweldige service en zeer goed geholpen

Tegelcentrum Siddeburen

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 19 beoordelingen

Wij bezorgen de wandtegels en vloertegels

Tegelcentrum Siddeburen Facebook

 

 

              Sitemap

Tegelcentrum Siddeburen
innerctabckrnd
Tegelcentrum Siddeburen
Janouk - Tegelcentrum Siddeburen
Henk - Tegelcentrum Siddeburen
Tegelcentrum Siddeburen