Tegels Vries

De tegelhandel in de buurt van Vries

Deze tegelzaak met meer dan 2000 verschillende tegels en een showroom van 1000m² is de specialist van Groningen. Tegelcentrum Siddeburen is slechts een half uur rijden vanaf Vries. Het bedrijf bezorgt de tegels gratis binnen 48 uur bij u thuis.

Een groot assortiment

Het ruime assortiment met tegels is opgedeeld in vloertegels, wandtegels, design tegels en goedkope tegels met zo nu en dan een leuke aanbieding. De vloer- en wandtegels kunt u gebruiken in uw woonkamer, keuken, badkamer en toilet. Houdt u van een leuk design? Dan kunt u wellicht een goede keuze maken tussen de design tegels. Met veel verschillende looks is er voor een ieder wat wils. Van houtlook tot betonlook het bedrijf heeft een enorme keuze.

Tegel inspiratie op doen nabij Vries

U wilt een tegel dat goed past bij uw woning. De vloertegels steken goed af bij uw interieur en de badkamertegels geven uw badkamer weer een compleet nieuwe look. Op deze site van Tegelcentrum Siddeburen is een pagina aangemaakt om inspiratie op te kunnen doen. Voor elk gedeelte van uw woning kunnen wij u inspireren met leuke ideeën.

Een advies waar u wat aan heeft

Tegelcentrum Siddeburen heeft verschillende specialisten in dienst die u goed kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Met veel vakkennis weten zij welk merk of soort tegel goed past bij u en uw woning. Bent u op zoek naar een robuuste tegel die krasbestendig is? Of houdt u wellicht meer van natuursteen? Vertel al uw wensen aan deze specialisten en zij helpen u graag verder.

Wij gaan verder dan tegels verkopen

Met een uitgebreide service gaat Tegelcentrum Siddeburen verder dan alleen tegels verkopen. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan zoals bijvoorbeeld: de tegels zetten (plaatsen), uw vloerverwarming aanleggen, maar ook de gratis bezorging binnen 48 uur behoort tot de klantvriendelijke service van Tegelcentrum Siddeburen.

E-mail Tegelcentrum Siddeburen
Telefoonnummer Tegelcentrum Siddeburen
 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Inspiratie nodig? Bekijk ook onze tegel inspiratie pagina's:

Vloer inspiratie     Toilet inspiratie      Keuken inspiratie  Badkamer inspiratie

 

Contact

Tegelcentrum Siddeburen
Oudeweg 58
9628 CG Siddeburen
0598 - 43 03 13


E info@tegelcentrumsiddeburen.nl

 

Het team
 

Peter - Tegelcentrum Siddeburen Ronald - Tegelcentrum Siddeburen Ronnie - Tegelcentrum Siddeburen
Peter Ronald Ronnie

 

Janouk - Super service bij tegelcentrum Siddeburen! Net wat te zuinig gerekend met het snij afval. Super goed geholpen. Bedankt heren!

Erik - Top service! Super blij met onze tegels voor de badkamer en toilet... Binnenkort weer heen voor de tegels in de keuken

Jesper - Geweldige service en zeer goed geholpen

Tegelcentrum Siddeburen

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 19 beoordelingen

Wij bezorgen de wandtegels en vloertegels

Tegelcentrum Siddeburen Facebook

 

 

              Sitemap

Tegelcentrum Siddeburen
innerctabckrnd
Tegelcentrum Siddeburen
Janouk - Tegelcentrum Siddeburen
Henk - Tegelcentrum Siddeburen
Tegelcentrum Siddeburen