Tegels Uithuizen: Het tegeladres voor mensen in Uithuizen 

Bent u woonachtig in Uithuizen en toe aan tegelvernieuwing in uw huis? Dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. Tegelcentrum Siddeburen beschikt over een ruim assortiment met maar liefst meer dan 2000 tegels een reusachtige showroom van 1000 m² waar alle mooie tegels zijn opgesteld. Wij hebben tegels voor elk budget en in onze showroom zijn de nieuwste trends te vinden.  

Ruim assortiment van tegelvloeren en tegelwanden 

Wij hebben voor u in het assortiment diverse woonkamertegels, keukentegels, badkamertegels en toilettegels. Wij hebben een grote passie voor tegels en willen dat iedereen zijn tegels bij ons kan vinden, daarom hebben wij verschillende stijlen in het tegelassortiment hierbij kunt u denken aan vintage, houtlook, betontegels, bijzondere tegels en boerenplavuizen. Ook voor tegels van diverse topmerken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben Europese topmerken in ons assortiment zoals Mosa, Sphinx, Casa Dolce en Casa Arcana.  Kwalitatief goedkopen vloeren vind u hier. Elke maand hebben wij verschillende acties dus hou onze pagina goed in de gaten. 

Wooninspiratie & Tips 

Als u nog niet weet wat voor een soort tegelstijl u wilt hanteren in uw huis dan kunt u hier inspiratie op doen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Siddeburen. 

Goede service en snelle levering 

Behalve tegels bieden wij u ook diensten aan. Hierbij kunt u denken aan het zetten van uw tegels of wij geven u hier gratis advies over. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij u voorzien van een snelle tegellevering, hebben wij uw bestelde tegels in ons assortiment liggen? Dan worden deze tegels gratis bij u thuisbezorgd binnen 48 uur. Hebben wij uw tegels niet op voorraad dan worden de tegels binnen 3 weken gratis  bij u in Uithuizen geleverd. Tegelcentrum Siddeburen levert voordelige vloerverwarming met professionele installatie.  

E-mail Tegelcentrum Siddeburen
Telefoonnummer Tegelcentrum Siddeburen
 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Inspiratie nodig? Bekijk ook onze tegel inspiratie pagina's:

Vloer inspiratie     Toilet inspiratie      Keuken inspiratie  Badkamer inspiratie

 

Contact

Tegelcentrum Siddeburen
Oudeweg 58
9628 CG Siddeburen
0598 - 43 03 13


E info@tegelcentrumsiddeburen.nl

 

Het team
 

Peter - Tegelcentrum Siddeburen Ronald - Tegelcentrum Siddeburen Ronnie - Tegelcentrum Siddeburen
Peter Ronald Ronnie

 

Janouk - Super service bij tegelcentrum Siddeburen! Net wat te zuinig gerekend met het snij afval. Super goed geholpen. Bedankt heren!

Erik - Top service! Super blij met onze tegels voor de badkamer en toilet... Binnenkort weer heen voor de tegels in de keuken

Jesper - Geweldige service en zeer goed geholpen

Tegelcentrum Siddeburen

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 19 beoordelingen

Wij bezorgen de wandtegels en vloertegels

Tegelcentrum Siddeburen Facebook

 

 

              Sitemap

Tegelcentrum Siddeburen
innerctabckrnd
Tegelcentrum Siddeburen
Janouk - Tegelcentrum Siddeburen
Henk - Tegelcentrum Siddeburen
Tegelcentrum Siddeburen