Tegels Stadskanaal

Hoge kwaliteit tegels tegen scherpe prijzen in de buurt van Stadskanaal

Tegelcentrum Siddeburen is de vakspecialist op het gebied van tegels. Tegelcentrum Siddeburen voert een assortiment met een ruime keuze aan tegels. Alle bestellingen worden binnen 48 uur gratis thuis bezorgd.

Een groot assortiment in tegels nabij Stadskanaal

Met meer dan 2000 verschillende soorten tegels heeft Tegelcentrum Siddeburen altijd een soort tegel dat aan uw smaak voldoet. Van vloertegels tot wandtegels, een echte design tegel of meer een actie knaller, ze hebben het allemaal! Tegelcentrum Siddeburen heeft vloertegels voor in uw woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Maar ook voor aan de wand biedt het bedrijf robuuste wandtegels. Laat u inspireren in een showroom van 1000m2.

De tegelzaak bij u in de buurt

Tegelcentrum Siddeburen is lokaal betrokken. Het bedrijf opereert in verschillende regio’s in de provincie Groningen, waaronder Stadskanaal. Vanaf Stadskanaal is het ongeveer een half uur rijden naar de showroom. Als u een juiste keuze gemaakt heeft, dan bezorgt het bedrijf uw tegels binnen 48 uur.

Uw wensen gaan samen met een goed advies

De specialisten van tegelcentrum Siddeburen helpen u graag door een goed advies uit te brengen. Tegels komen voor in verschillende soorten. De vloertegels zijn beschikbaar in natuursteen maar ook keramisch. Door een goed advies vindt u altijd een tegel dat aan uw wensen voldoet. Laat u alvorens inspireren op de website. 

Een gratis monster mee naar huis

Na een goed advies door één van de specialisten heeft u een goede keuze kunnen maken. Om uw keuze te bevestigen stelt het bedrijf u in staat om de tegel mee naar huis te nemen. Zo kan u nog even aandachtig bekijken of deze tegel wel goed past bij bijvoorbeeld uw interieur.

Tegelcentrum Siddeburen gaat verder dan alleen tegels verkopen

Het bedrijf biedt verschillende diensten aan. Zo kunnen zij u helpen met tegels zetten, maar ook de vloerverwarming aanleggen. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om de tegels gratis te laten bezorgen binnen 48 uur.

Nieuwsgierig geworden naar de producten en diensten van Tegelcentrum Siddeburen? Bekijk de gehele collectie online op onze website. U bent natuurlijk van harte welkom in de showroom. Een goed advies wacht op u.

E-mail Tegelcentrum Siddeburen
Telefoonnummer Tegelcentrum Siddeburen
 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Inspiratie nodig? Bekijk ook onze tegel inspiratie pagina's:

Vloer inspiratie     Toilet inspiratie      Keuken inspiratie  Badkamer inspiratie

 

Contact

Tegelcentrum Siddeburen
Oudeweg 58
9628 CG Siddeburen
0598 - 43 03 13


E info@tegelcentrumsiddeburen.nl

 

Het team
 

Peter - Tegelcentrum Siddeburen Ronald - Tegelcentrum Siddeburen Ronnie - Tegelcentrum Siddeburen
Peter Ronald Ronnie

 

Janouk - Super service bij tegelcentrum Siddeburen! Net wat te zuinig gerekend met het snij afval. Super goed geholpen. Bedankt heren!

Erik - Top service! Super blij met onze tegels voor de badkamer en toilet... Binnenkort weer heen voor de tegels in de keuken

Jesper - Geweldige service en zeer goed geholpen

Tegelcentrum Siddeburen

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 19 beoordelingen

Wij bezorgen de wandtegels en vloertegels

Tegelcentrum Siddeburen Facebook

 

 

              Sitemap

Tegelcentrum Siddeburen
innerctabckrnd
Tegelcentrum Siddeburen
Janouk - Tegelcentrum Siddeburen
Henk - Tegelcentrum Siddeburen
Tegelcentrum Siddeburen