Tegels Groningen

Tegels in Groningen bij tegelhandel Tegelcentrum Siddeburen

De mooiste tegels in Groningen vindt u in Siddeburen, centraal gelegen tussen Winsum, Uithuizen, Delfzijl, Veendam, Stadskanaal, Hoogezand en stad Groningen. Tegelcentrum Siddeburen is de tegelhandel in Groningen en bedient de grote cirkel van Oost-Groningen. De tegelhandel heeft een showroom met een bijzonder ruim assortiment van zowel wandtegels als vloertegels en van een goedkope tegel tot aan exclusieve design tegels.

de tegelhandel service

Meer dan 2000 tegels

Een showroom waar alles voor u is uitgestald en op voorbeeldmuren wordt gepresenteerd. We hebben meer dan 2000 verschillende tegels, waardoor er voor een ieder de juiste tegel tussen zit. Eenmaal een keuze gemaakt, dan kunt u ze direct meenemen of u laat de tegels in Groningen thuisbezorgen.

Weet u niet zeker of de vloertegel of wandtegel past in het interieur of wilt u ze zien met de juiste lichtinval? U kunt gratis een tegelmonster mee krijgen, zo weet u precies hoe de tegel in uw ruimte tot zijn recht komt.

Tegel voor elke ruimte

Wij hebben tegels die geschikt zijn voor de woonkamer, keuken, badkamer, hal en toilet. Voor elke ruimte hebben wij een ruime keuze, waardoor uw tegels de gewenste uitstraling overbrengt aan de ruimte. In de showroom helpen we u graag met al uw vragen. We helpen, als u dat wilt, met het uitzoeken van de tegels op basis van de ruimte, de afmetingen, de kleur, de merken en sfeer die vloertegel en wandtegel uitstraalt. Ook kunt online alvast inspiratie op doen.

Door ons grote tegelassortiment en goede service zijn wij dé tegelhandel in Groningen. Tegels in Groningen nodig? Dan komt u dus naar Siddeburen. U kunt zich via de website alvast oriënteren, wegens de hoge omloopsnelheid raden wij aan om langs te komen in onze showroom.  Hier vindt u het meeste actuele tegels in Groningen.

E-mail Tegelcentrum Siddeburen
Telefoonnummer Tegelcentrum Siddeburen
 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Inspiratie nodig? Bekijk ook onze tegel inspiratie pagina's:

Vloer inspiratie     Toilet inspiratie      Keuken inspiratie  Badkamer inspiratie

 

Contact

Tegelcentrum Siddeburen
Oudeweg 58
9628 CG Siddeburen
0598 - 43 03 13


E info@tegelcentrumsiddeburen.nl

 

Het team
 

Peter - Tegelcentrum Siddeburen Ronald - Tegelcentrum Siddeburen Ronnie - Tegelcentrum Siddeburen
Peter Ronald Ronnie

 

Janouk - Super service bij tegelcentrum Siddeburen! Net wat te zuinig gerekend met het snij afval. Super goed geholpen. Bedankt heren!

Erik - Top service! Super blij met onze tegels voor de badkamer en toilet... Binnenkort weer heen voor de tegels in de keuken

Jesper - Geweldige service en zeer goed geholpen

Tegelcentrum Siddeburen

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 19 beoordelingen

De mooiste tegels in Groningen

Tegelcentrum Siddeburen Facebook

 

 

              Sitemap

Tegelcentrum Siddeburen
innerctabckrnd
Tegelcentrum Siddeburen
Janouk - Tegelcentrum Siddeburen
Henk - Tegelcentrum Siddeburen
Tegelcentrum Siddeburen