Tegelcentrum Siddeburen voor al uw tegels in Gieten

Wij hebben een ruim assortiment aan tegels met maar liefst 2000 verschillende soorten tegels en een gigantische showroom van 1000m² waar u uw ogen kunt uitkijken naar onze mooie tegels voor bij u thuis in Gieten. 

Vloertegels en wandtegels 

Wij hebben verschillende vloertegels en wandtegels in alle soorten en maten, voor elk budget en in verschillende stijlen. Onze wand- en vloertegels zijn geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer, badkamer en in het toilet. Wij hebben verschillende designtegels in het assortiment in verschillende stijlen, hierbij kunt u denken aan een unieke houtlook, de betonlook, vintagetegels, boerenplavuizen en bijzondere tegels. Tegelcentrum Siddeburen beschikt over verschillende merken, hierbij kunt u denken aan Mosa, Sphinx, Casa Dolce en Casa Arcana. Voor kwalitatief goedkope tegels bent u ook bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. Elke maand zijn er verschillende acties en aanbiedingen. 

Wij verkopen niet alleen tegels maar leveren ook diensten

Als u graag tegels bij ons wilt kopen, maar er tegenop zit om de tegels zelf te plaatsen of niet weet hoe dit moet? Geen probleem wij geven u gratis vrijblijvend advies of zetten de tegels voor u. Wilt u in vloertegels genieten van extra comfort? Kijk dan eens bij onze vloerverwarming. Onze vakkundige installateurs zullen de vloerverwarming bij u installeren en deze wordt uiteraard gratis thuisbezorgd. Tegelcentrum Siddeburen beschikt over een grote tegelvoorraad. Als wij de tegels op voorraad hebben die u wilt dan worden deze binnen 48 uur gratis bij u thuis geleverd anders is er een levertijd van maximaal 3 weken. 

Tegelinspiratie 

Wij hebben een grote tegelpassie en willen ervoor zorgen dat u de juiste tegels vindt. U bent welkom in onze showroom en kunt daar een heleboel tegelinspiratie op doen en kijken naar de nieuwste trends. Heeft u de geschikte tegel voor bij uw thuis gevonden? Wij geven u een gratis proefmonster.  

E-mail Tegelcentrum Siddeburen
Telefoonnummer Tegelcentrum Siddeburen
 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Inspiratie nodig? Bekijk ook onze tegel inspiratie pagina's:

Vloer inspiratie     Toilet inspiratie      Keuken inspiratie  Badkamer inspiratie

 

Contact

Tegelcentrum Siddeburen
Oudeweg 58
9628 CG Siddeburen
0598 - 43 03 13


E info@tegelcentrumsiddeburen.nl

 

Het team
 

Peter - Tegelcentrum Siddeburen Ronald - Tegelcentrum Siddeburen Ronnie - Tegelcentrum Siddeburen
Peter Ronald Ronnie

 

Janouk - Super service bij tegelcentrum Siddeburen! Net wat te zuinig gerekend met het snij afval. Super goed geholpen. Bedankt heren!

Erik - Top service! Super blij met onze tegels voor de badkamer en toilet... Binnenkort weer heen voor de tegels in de keuken

Jesper - Geweldige service en zeer goed geholpen

Tegelcentrum Siddeburen

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 19 beoordelingen

Wij bezorgen de wandtegels en vloertegels

Tegelcentrum Siddeburen Facebook

 

 

              Sitemap

Tegelcentrum Siddeburen
innerctabckrnd
Tegelcentrum Siddeburen
Janouk - Tegelcentrum Siddeburen
Henk - Tegelcentrum Siddeburen
Tegelcentrum Siddeburen